Formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget

[ik_fb_like_button page_id=”http://www.flemmingbrank.dk/politik/” height=”45″ colorscheme=”light”]Kære vælger

Tiden går og efterhånden har jeg været med i kommunalbestyrelsen gennem 28 år. Men jeg føler mig bestemt ikke slidt af den grund. Ideerne, lysten og engagementeter der mindst lige så meget som tidligere!

På Frederiksberg har vi en sund økonomi, en god service, og stort fokus på miljøet og det grønne. Indenfor de områder jeg brænder for – børne-, handicap- og ældreområdet, har vi en velbalanceret, social- samt sundhedspolitik og jeg er ganske stolt over de resultater, som er nået gennem de år, jeg har været med. Selvfølgelig er der også områder, hvor vi kan blive lidt bedre til at ramme borgernes ønsker, men alt i alt viser borger- og brugerundersøgelserne, at byens borgere heldigvis er ganske tilfredse.

Så ved valget den 21. november 2017, vil jeg gerne opfordre dig til at stemme på det Frederiksberg, du holder af – det er ikke kommet af sig selv.

Og stem gerne personligt på listens nummer 4, så jeg også kan fortsætte arbejdet ikommunalbestyrelsen for dig – unge og ældre – og for Frederiksberg.

Læs om mine mærkesager her