Formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget

Kære vælger

Tiden går og efterhånden har jeg været med i kommunalbestyrelsen gennem 28 år. Men jeg føler mig bestemt ikke slidt af den grund. Ideerne, lysten og engagementeter der mindst lige så meget som tidligere!

På Frederiksberg har vi en sund økonomi, en god service, og stort fokus på miljøet og det grønne. Indenfor de områder jeg brænder for – børne-, handicap- og ældreområdet, har vi en velbalanceret, social- samt sundhedspolitik og jeg er ganske stolt over de resultater, som er nået gennem de år, jeg har været med. Selvfølgelig er der også områder, hvor vi kan blive lidt bedre til at ramme borgernes ønsker, men alt i alt viser borger- og brugerundersøgelserne, at byens borgere heldigvis er ganske tilfredse.

Så ved valget den 21. november 2017, vil jeg gerne opfordre dig til at stemme på det Frederiksberg, du holder af – det er ikke kommet af sig selv.

Og stem gerne personligt på listens nummer 4, så jeg også kan fortsætte arbejdet ikommunalbestyrelsen for dig – unge og ældre – og for Frederiksberg.

Læs om mine mærkesager her

Nyt fra Facebook
 • har lige været til åbent kommunalbestyrelsesmøde d. 3-12-2018 ,jeg er beboer i den sønderjyske by, hvor er det pinligt at du ikke har mod og mandshjerte til at svare på , om du har solgt 3 ejendomme til blackstone. Hvor er det respektløst over for de fremmødte beboere.

  Read More...

  03 december 2018

 • Er der allerede indgået aftale med Blackstone, om ikke at udleje fraflyttede lejligheder. Vores nabolejlighed, en stuelejlighed med have, har været fraflyttet siden i sommer. Jeg mener at vide, at der på den interne liste, er flere der ønsker, en stuelejlighed med have, så jeg undres,,,,,,,,,,,,

  Read More...

  02 december 2018

 • https://www.berlingske.dk/virksomheder/ejendomsinvestor-beskyldt-for-at-misbruge-firmakort-koebte

  Blackstones danske samarbejdspartner, Nils Jansson, bes...

  Blackstones danske samarbejdspartner, Nils Jansson, beskyldes for at have lænset sin tidligere samarbejdspartner. Han brugte firmaets penge til at købe designervarer og en skiferie til familien, lyder det. Nils Jansson afviser pure påstandene.

  Read More...

  30 november 2018

 • Blackstones boligadm 360 north, det er en ren børnehave efterhånden. Pinligt Frederiksberg 😰

  Read More...

  30 november 2018

 • Jamen her kan man også sprede sit budskab. Dejligt du er så tilgængelig Flemming. Vi glæder os til at se dig den 6 dec. Du skylder svar! Og dem skal vi nok få bare nemmere du kommer til os end vi skal finde dig. Du røvrender de mennesker du lovede guld og grønne skove men…

  Read More...

  29 november 2018